3 de abril de 2020

Tiramisú, receita da chef Aitana!

Déixovos por aquí a receita de tiramisú de Aitana, aínda que igual esta versión é só para maiores... 

TIRAMISÚ
INGREDIENTES:
*BISCOITOS DE SOLETILLA OU SOBAOS
*QUEIXO MASCARPONE
* 1 OVO
* 0,5 LITROS DE NATA LÍQUIDA
* AZUCRE
* RON AREHUCAS
* CAFÉ FEITO
* CACAO EN PÓ

PREPARACIÓN:
1º Montar a nata engadindo 5 culleradas de azucre.
2º Engadir o ovo e logo o queixo ao bol con nata montada mesturada co azucre.
 
3º Mesturar o ron co café feito. Despois de mesturalo, móllanse os biscoitos nesa mestura.
 
4º Colocar unha capa de biscoitos mollados e bótase enriba desa capa a crema formada con nata e azucre, e por riba desa capa engádese cacao en pó (cada un o pon como queira, aconséllase botalo polo medio).

Na última capa, engádese o cacao antes de servir.


Ningún comentario:

Publicar un comentario