16 de abril de 2020

Torta de Petit Suisse, receita do chef Diego!

Diego tamén se anima coa repostería e envíanos esta receita de torta de Petit Suisse. Seguro que estaba boísima! Por certo, encántame vervos cociñando!

Receita de torta de Petit Suisse

Ingredientes: (para oito racións)

200 ml de nata para montar.
100 gr de galletas  (eu as boto a ollo).
100 ml de leite (máis ou menos)
2 culleradas de manteiga  (eu boto un pouco máis).
6 Petit Suisse de fresa pequenos ou 4 grandes.
1 sobre de xelatina de fresa.

Preparación:




Trituramos as galletas mentres quentamos no microondas a manteiga ata que se derreta. Despois, mesturamos todo para facer a base. Eu trituro as galletas meténdoas nunha bolsa de conxelar e pasándolles un rodillo por enriba.







Nun bol, botamos os Petit Suisse e maila nata e batemos todo. Reservamos a mezcla.
Quentamos a metade do leite e desfacemos nel o sobre de xelatina. Logo botámoslle a outra metade do leite para que atempere. 
Xuntamos todo coa mezcla de Petit Suisse e nata e batémolo un pouco. 






Cando estea ben mesturada, botámola enriba da base de galletas e metémola no frigorífico ata que estea lista. 


É unha receita moi sinxela de facer, animádevos a probar!

Ningún comentario:

Publicar un comentario